• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Наша гордість

Наша гордість

/Files/images/IMG_4827.JPG
12 - 13 жовтня 2013 року відбулися відкриті обласні змагання з картингу "Осінній кубок Чернігова ім. П. Новицького".
Команду картингістів нашої станції представляли Кравець Артем, Кислуха Євген, Антосік Назар, Борсук Катерина, Аксьоненко Вячеслав та Верховинін Дмитро.
Знову серед призерів наша "зірочка" Кравець Артем, який зайняв ІІ місце в шосейно-кільцевих перегонах у класі машин "Піонер-Н".
Кислуха Євген виборов ІІІ місце в шосейно-кільцевих перегонах у класі машин "Кадет".
Вони нагороджені дипломами Першого віце-президента Автомобільної Федерації України В.В.Януковича, Народного депутата України, Радника Президента України, Першого заступника голови парламентської фракції Партії регіонів у Верховній Раді України М.В.Чечетова та Чернігівського ОЦНТТУМ.
Крім того, голова Щорської райдержадміністрації О.Грабовський та голова Щорської районної ради І.Орда вручили членам команди набір ключів. А наша учасниця-дівчинка гонок Борсук Катерина отримала для картинга ще і комплект гуми від організаторів змагань.

/Files/images/IMG_4610.JPG
18 - 19 травня 2013 року відбулися відкриті обласні змагання з картингу серед вихованців позашкільних закладів області. Команда нашої станції у складі Кравця Артема, Антосіка Назара, Кислухи Євгена, Аксьоненка Вячеслава та Колесника Нікіти достойно виступила на цих змаганнях. Кравець Артем виборов І місце в шосейно-кільцевих перегонах та ІІІ місце в фігурному водінні картинга у класі машин "Піонер-Н", а Антосік Назар зайняв ІІІ місце в шосейно-кільцевих перегонах у класі машин "Кадет". Вони нагороджені дипломами та цінними подарунками від організаторів змагань. Крім того, отримали дипломи від народного депутата Верховної Ради України В.А.Атрошенка.

кравець

25 -27 травня 2012 р. у м. Києві відбувся І-ий етап Чемпіонату України - Чемпіонату ТСОУ з картингу з шосейно-кільцевих перегонів Ценрального регіону. Кравець Артем зайняв ІІІ місце в шосейно-кільцевих перегонах в класі машин "Піонер-Н". Він нагороджений дипломом ІІІ ступеня, медаллю та Кубком.

2

27 – 28 квітня 2012 р. у м. Чернігові відбулися відкриті обласні змагання з картингу ¸¸Весняний Кубок Чернігова" в якому взяла участь команда картингістів районної станції юних техніків. Ця поїздка відбулася завдяки фінансовій підтримці народного депутата України О.В.Ляшка, відділів освіти та у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації, ПП Данилова Д.Ф. Вихованець гуртка юних картингістів (керівник Примаченко В.П.) Кравець Артем зайняв І місце в шосейно-кільцевих перегонах та ІV місце з фігурного маневрування в класі машин ,,Піонер-Н". Він нагороджений дипломом І ступеня та Кубком Чернігівського ОЦНТТУМ.

Кiлькiсть переглядiв: 1534

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Листопад 2021 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930