• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Правила користування сайтом

Правила користування сайтом

1. Загальні правила

1.1. Ці Правила визначають порядок користування сайтом schors-sut.edukit.cn.ua для зареєстрованих користувачів.
1.2. Правила не відміняють і не обмежують дію чинного законодавства України.
1.3. Користувачами вважаються всі зареєстровані користувачі сайту, в тому числі модератори та адміністратори.
1.4. При реєстрації на сайті та публікації в рубриках сайту користувач приймає на себе зазначені в Правилах права та обов'язки. У випадку незгоди з цими Правилами користувач зобов'язаний негайно припинити реєстрацію та публікації в рубриках сайту schors-sut.edukit.cn.ua .
1.5. Дані Правила вводяться для створення комфортної і конструктивної атмосфери спілкування користувачів та використання сайту schors-sut.edukit.cn.ua . Якщо Вас не влаштовує встановлена форма спілкування, утримайтеся від реєстрації та публікації в рубриках сайту schors-sut.edukit.cn.ua .

2. Доступ до рубрик та розділів сайту

2.1. Доступ користувача до рубрик та розділів сайту schors-sut.edukit.cn.ua здійснюється з використанням єдиного реєстраційного імені (логіну, nickname) користувача й пароля користувача. Ідентифікація користувача здійснюється на основі реєстраційного імені (логіну, nickname) користувача.
2.2. Користувач самостійно вибирає унікальне реєстраційне ім'я (логін, nickname) із числа доступних для реєстрації й пароль доступу.
2.3. При реєстрації користувач повинен надати правдиву, точну й повну інформацію про себе з питань, які запропоновані у Реєстраційній формі, і підтримувати цю інформацію в актуальному стані.
2.4. Адміністрація сайту залишає за собою право вжити заходів щодо припинення використання реєстраційних імен (логінів, nicknames), якщо їх використання порушує загальноприйняті моральні і етичні норми або є образливими для інших користувачів сайту.
2.5. Забороняється реєстрація імен (логінів, nicknames), подібних до тих, які вже існують, якщо це може ввести в оману інших користувачів сайту.
2.6. Якщо користувач надає невірну інформацію або в Адміністрації сайту є підстави вважати, що надана користувачем інформація невірна, неповна або неточна, Адміністрація сайту має право призупинити або скасувати реєстрацію користувача й відмовити користувачеві у доступі до публікацій в рубриках сайту schors-sut.edukit.cn.ua.
2.7. Адміністрація сайту має право не проводити реєстрацію з певними реєстраційними іменами (логінами, nicknames) або припиняти дію певних реєстраційних імен у випадку їх невідповідності вимогам, вказаним у цих Правилах.
2.8. Адміністрація сайту має право здійснювати розсилання повідомлень зареєстрованим користувачам, що містять інформацію про новини рубрик та розділів сайту.

3. Розміщення повідомлень (інформації) у рубриках та розділах сайту

3.1. Користувач самостійно розміщує свої повідомлення, інформаційні матеріали, фотографії та аудіо-відеоматеріали в рубриках та розділах сайту schors-sut.edukit.cn.ua .
3.2. Користувач вправі розмістити свої повідомлення, інформаційні матеріали, фотографії та аудіо-відеоматеріали в рубриках та розділах сайту тільки після його реєстрації на сайті.
3.3. Назва теми (повідомлення, інформації) має бути інформативною, максимально чітко відображати зміст проблеми, питання, яку (яке) має намір висвітлити користувач.
3.4. Перед створенням нової теми (повідомлення, інформації, розділу) користувач повинен переконатися, що він створює її у розділі відповідної тематики, а також переконатися в тому, що дана проблема (питання) не обговорювалося раніше. Забороняється створення однакових тем (повідомлень, інформації) в різних розділах і розміщення однакових за змістом повідомлень в різних темах.
3.5. Повідомлення (інформація) повинно бути написано грамотно, російською або українською мовою.
3.6. Всі дії, пов'язані з розміщенням повідомлень (інформації, фотографій тощо), повинні відповідати законодавству України, загальноприйнятим нормам моралі та мережевого спілкування.
3.7. Суворо забороняється:
- розміщення інформації, поширення якої суперечить нормам чинного законодавства України та міжнародним договорам, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України;
- розміщення інформації, що містить нецензурні слова, лайки, образливі вирази, в тому числі й у вигляді підміни букв (слів) символами, незалежно від того, в якому вигляді і кому вона була адресована;
- розміщення інформації, що містить рекламу у будь-якому вигляді;
- обговорення дій Адміністрації сайту (адміністраторів і модераторів) в будь-яких форумах і темах, за винятком спеціалізованого форуму, призначеного для обговорення всіх аспектів роботи сервісів;
- розміщення інформації, що містить порнографічні матеріали;
- розміщення інформації, що порушує авторські або інші права третіх осіб;
- розміщення інформації, що ганьбить честь і гідність інших осіб або є образливою, у тому числі наклепу;
- розміщення недостовірної інформації;
- розміщення інформації, що сприяє розпаленню расової, національної або релігійної ворожнечі, що містить заклики до насилля;
- розміщення інформації, що містить інструкції зі здійснення діяльності, забороненої законом;
- розміщення інформації, що містить інструкції зі здійснення дій, спрямованих на порушення даних Правил;
- розміщення фотографій, на яких особи зображені у непристойному вигляді, напівоголені чи оголені повністю;
- розміщення карикатур на осіб;
- розміщення інформації, яка містить приниження особистості, є проявом знущання з приводу фізичних вад (каліцтва), з душевнохворих, літніх людей.

4. Інформаційна безпека

4.1. Користувач і Адміністрація сайту зберігають у таємниці пароль користувача.
4.2. У разі втрати пароля доступу користувач може відновити пароль здійснивши запит до Адміністрації сайту.
4.3. Адміністрація сайту не несе відповідальності за збереження реєстраційного імені та пароля.
4.4. Користувач дає згоду на використання його персональної інформації Адміністрацією сайту в узагальненому вигляді для проведення маркетингових досліджень.

5. Відповідальність Адміністрації сайту та користувачів.Обмеження відповідальності.

5.1. Користувач самостійно несе всі можливі ризики, пов'язані з розміщенням, використанням інформації у рубриках та розділах сайту.
5.2. У зв’язку із тим, що інформація (повідомлення, фотографії тощо) розміщуються користувачами самостійно, Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки, понесені користувачами або третіми особами в результаті неправильного розуміння інструкцій та вказівок щодо користування рубриками та розділами сайту, розміщення в ній інформації, фотографій, а також з технічних питань.
5.3. Адміністрація сайту не несе відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену користувачами у рубриках та розділах сайту, і не гарантує якість, повноту й правдивість такої інформації.
5.4. Адміністрація сайту та його посадові особи не несуть відповідальності за будь-якими вимогами третіх осіб, які можуть виникнути у зв'язку з розміщенням в рубриках та розділах сайту інформації, порушенням користувачами даних Правил або прав третіх осіб.
5.5. У випадку пред'явлення Адміністрації сайту претензій з боку третіх осіб у зв'язку з інформацією, розміщеною користувачем у рубриках та розділах сайту (включаючи, у зв’язку із пред’явленням претензій власниками авторських і/або суміжних прав, їхніх уповноважених представників або третіх осіб; вимог про спростування недостовірної інформації, відшкодування моральної шкоди тощо), користувач зобов'язується самостійно і за свій рахунок урегулювати й вирішити по суті всі спірні питання з особами, що пред'явили зазначені претензії, а також відшкодувати понесені Адміністрацією сайту збитки в повному обсязі.

6. Припинення обслуговування й відмова в наданні послуг

6.1. Адміністрація сайту має право відмовити в розміщенні або видалити із рубрик та розділів сайту ті або інші повідомлення, інформаційні матеріали, фотографії, аудіо відеоматеріали, тощо, якщо вони суперечать вимогам цих Правил.
6.2. Адміністрація сайту має право призупинити або повністю припинити доступ користувача до рубрик та розділів сайту у випадку порушення користувачем даних Правил.
6.3. Адміністрація сайту має право призупинити або повністю припинити доступ користувача до рубрик та розділів сайту, якщо користувач не здійснює доступ до рубрики протягом тривалого часу.

7. Прикінцеві положення

7.1. Ці Правила набирають чинності з моменту їх розміщення на сайті.
7.2. Правила можуть бути змінені Адміністрацією сайту без попереднього повідомлення. Нові Правила доводяться до відома користувачів шляхом їх розміщення на сайті і набирають чинності у строк, вказаний у п. 7.1. Правил.

Кiлькiсть переглядiв: 1326

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Листопад 2018 Наступна
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930