_______________________________________________________

/Files/images/З Днем працівників освіти.jpg

___________________________________________

/Files/images/З днем перемоги.jpg

Шановні ветерани! Дорогі друзі!

9 Травня — не тільки прекрасний весняний день, але й незабутня, пам’ятна дата — День Перемоги. Зовсім мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні вклонитися в ноги і подякувати за мирне небо над нашими головами. Побажаємо ж ветеранам здоров’я і довголіття та пообіцяємо, що зробимо все, щоб наші діти ніколи не знали, що таке війна. І ми докладемо всі зусилля, щоб зберегти пам’ять про тих, хто довгими кроками йшов до цієї перемоги. Зі святом!

З глибокою повагою,
колектив станції юних техніків

______________________________________________

/Files/images/Velikodnij-koshyk.jpg

Шановні друзі та колеги!

Вітаємо Вас зі світлим днем Воскресіння Христового! Все навколо квітне і пахне! Так нехай і у Вашому житті завжди буде весняна пора, пора творення і відродження. Нехай душа Ваша ніколи не знає печалі і туги, а серце нехай завжди сміється і радіє. Нехай Ваше життя завжди буде повною чашею. Здоров'ям і щастям повниться Ваша доля! Рідні і улюблені люди нехай живуть здорові і радують Вас! Хай завжди в цей день за великим святковим столом збирається Ваша сім'я! Миру і спокою Вам, щасливих хвилин відпочинку!

Христос Воскрес!

З повагою,
колектив Сновської станції юних техніків

___________________________________________________________________

/Files/images/5a9d3290738d1.jpg

Від щирого серця бажаємо щоб кожен день приносив Вам тільки радість, у всіх справах супроводжував успіх, здоров’я було міцним як сталь, рідні та близькі дарували Вам турботу, дорогі люди тепло. Нехай виправдаються всі надії, забудуться невдачі, і відкриються шляхи до нових можливостей!

Нехай яскраве сонечко розбризкує навколо Вас золоті крапельки, струмочки розливаються веселим дзвоном, а весняна крапель награє Вам чарівну мелодію кохання. БажаємоВам завжди бути головною улюбленицею долі, приймати невтомно її посмішки і не втратити жодного шансу, який вона Вам подарує.
Зі святом Вас!!!

З повагою,
чоловічий колектив Сновської станції юних техніків

______________________________________________________________________

/Files/images/z-dnem-sv-valentina.jpg

Шановні друзі!
Прийміть найщиріші вітання з Днем святого Валентина! Хай у цей день збуваються всі Ваші найзаповітніші мрії.
wym-1549978101443

_________________________________________________________________________

/Files/images/З новим-2019.jpg

Шановні друзі, колеги!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
Бажаємо ці традиційно світлі свята зустріти у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері. Нехай у ваших домівках панують добробут і злагода.
Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємось на її продовження у наступному році.
Успіхів, нових звершень
та здійснення найзаповітніших мрій!

З повагою,
колектив станції юних техніків

__________________________________________________________________

/Files/images/З днем ЗСУ.jpg

Любі захисники Вітчизни, дорогі наші хлопці та дівчата!
Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України!
Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд.
Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.

З повагою,
колектив станції юних техніків


_________________________________________________________________

/Files/images/травен9.jpg

Дорогі ветерани!
Шановні друзі та колеги!


Сердечно віта
ємо Вас зі святом Великої Перемоги!
З кожним роком все далі у часі той пам'ятний день переможної весни 1945 року, і з кожним роком він все ближче до нашого серця. Ми низько схиляємося і віддаємо глибоку синівську шану тим, хто героїчно пройшов довгими тернистими бойовими шляхами, а потім відродив рідну землю з попелища після Великої Перемоги.
Немає таких слів, якими можна було б повною мірою передати всю вдячність за Ваш, безсмертний подвиг у найжорстокішій війні, яку коли-небудь зналолюдство. Ми зробимо все, щоб бути гідними Вашому подвигу, щоб повною мірою виконати свій святий обов'язок перед Вами.Нехай злагода і добробут будуть у кожному домі, адже вічне прагнення народу до миру, свободи, кращого життя непереможне.
Від щирого серця бажаємо всім добробуту, здоров'я та щасливого довголіття.
Зі святом Перемоги!

З повагою та шаною,
колектив станції юних техніків

_____________________________________________________________

/Files/images/8 травня - День примирення.jpg

Шановні друзі!

Прийміть щирі вітання з Днем пам'яті та примирення і Днем Перемоги!
73 роки відділяє нас від тієї миті, коли наші діди разом з усім світом раділи Перемозі. Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас, він уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійсненних мрій і задумів.

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу, увічнення пам'яті про загиблих та утвердження спадкоємності традицій воїнів – переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни Указом Президента України встановлено День пам'яті та примирення, який відзначається щорічно 8 травня.
Це свято пов'язує покоління військового лихоліття з поколіннями народжених після війни, тими хто своїм життям зобов’язаний ветеранам. Їх ставлення до громадянського обов'язку – це невичерпне джерело патріотизму, високий взірець для наслідування. Продовжуючи славні героїчні традиції старших поколінь, захисники України і сьогодні з честю виконують покладені на них завдання, виявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність та відвагу.
Наш земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім'я щасливого майбутнього нашої країни. Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам'ять про величний подвиг воїнів-захисників житиме вічно!
Хай мир і злагода панують на нашій землі!

Вічна пам'ять загиблим, низький уклін живим!

З повагою,
колектив станції юних техніків

_____________________________________________________________

/Files/images/З Великоднем!.gif

Шановні друзі!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового!
Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.
Христос Воскрес!

З повагою, колектив станції юних техніків

________________________________________________________________________

/Files/images/8bereznya-dlya-zhinok.jpg

Шановні жінки!

Вітаємо Вас зі святом весни - 8 березня!

До Вас посміхається ранок весняний
Даруючи чистих небес голубінь.
Ви завжди прекрасні, кохані, жадані,
Серця зігріває Ваш погляд ясний.

Нехай Вам завжди посміхається доля,
Хай шириться простір для сонячних мрій.
Хай низько вклоняються квіти довкола,
Бо Ви у цей день - королева весни!

З повагою,
чоловічий колектив станції юних техніків

___________________________________________________________________

/Files/images/З Новим роком.jpg

___________________________________________________________________________

/Files/images/день-збройних-сил.jpg

Шановні військовослужбовці Збройних Сил України!
Дорогі ветерани!

Щиро вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України!

Ми з великою повагою ставимося до своїх захисників, які боронять рідну землю від підступного ворога, стоять на варті миру, територіальної цілісності та свободи нашої Вітчизни.

Ми схиляємо голови перед світлою пам`яттю воїнів, які віддали своє життя за Україну! Вічна їм Слава!

Бажаємо Вам міцного здоров`я та родинного щастя, незламної волі та нових звершень у надзвичайно потрібній та поважній справі — захисту Вітчизни!

Миру Вам, добра та Божої опіки на кожному кроці!

З повагою,
колектив та вихованці станції юних техніків

__________________________________________________________________
__________________________________________________________________

/Files/images/З днем захисника України!.jpg

Шановні друзі!
Приміть щирі вітання зі святами – Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.
Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.
Від щирого серця вітаємо Вас з цими знаменними святами всіх громадян України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!
Сердечно бажаємо Вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.
З глибокою повагою,
колектив станції юних техніків

........................................................................................................................

/Files/images/З днем перемоги-17.jpg

Шановні друзі!
Мир і свобода - дорожче золота, про це потрібно знати з пелюшок і пам'ятати до глибоких сивин! У День Перемоги прийміть наші вітання і низький уклін для тих Ваших рідних, хто колись боровся на фронті чи в тилу за нашу Перемогу ... І, крім того, прийміть наші побажання щасливого, благополучного життя на довгі роки!
9 травня - це свято, яке ми зустрічаємо зі сльозами на очах і з радістю в душі. Вони подарували нам перемогу і мирне небо над головою. Низький їм уклін, честь і хвала. Бажаємо всім міцного здоров'я і щастя.
Зі святом!
З повагою,
колектив Сновської станції юних техніків

.........................................................................................................................



/Files/images/Паска-2017 р..jpg

Шановні друзі та колеги!
Щиро вітаємо усіх Вас з Світлими Великодніми Святами. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими.
Всіх Вам земних благ! Христос Воскрес!

З повагою,
колектив станції юних техніків

______________________________________________________________

/Files/images/8 березня-17.jpg

/Files/images/З Новим роком!.jpg


/Files/images/з днем вчителя .jpg

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Бажаємо Вам відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і нехай Вам завжди посміхається доля та дарує міцне здоров'я і довголіття.

Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.

Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

Бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у Ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

З повагою,
колектив Щорської районної станції юних техніків



/Files/images/останній дзвоник копия.jpg

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок наканікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапунавчання.
Для Вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду Ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажа
ємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо Вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх Ваших мрій.
Сьогодні звучать слова вдячності
педагогам і батькам! Адже вони вклали для Вас і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

З глибокою повагою,
колектив станції юних техніків



/Files/images/з днем перемоги.jpg

Дорогі друзі!

Щиро вітаємо ветеранів Великої Вітчизняної війни та всіх громадян України із всенародним святом – Днем Перемоги!
Ми пам'ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров'я, затишку та благополуччя.
У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.
Свята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Тому для нас, нащадків і спадкоємців солдатів Великої Перемоги, найвищим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага.
Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Це Вашим потом та кров’ю щедро зрошена наша батьківська земля, як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови народного господарства.
Щиро бажаємо Вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я та довголіття.
Зі святом Вас, із Днем Перемоги!

З глибокою повагою,
колектив станції юних техніків



/Files/images/1428845639.gif

Дорогі друзі!

Христос воскрес! - десь пролунало,
І на душі святково стало.
Ось кошики із рушниками
Несуть до церкви із пасками.
Святково свічки засвітились,
І всі частунки освятились.
Христос воскрес - лунають дзвони.
Хай зникнуть всякі перепони!
Хай у душі панує свято,
Хай успіхів у Вас буде багато!
Хай завжди і у всім щастить.
І хай Вас Бог благословить!

З повагою,
колектив станції юних техніків



/Files/images/8 березня 2016.jpg






/Files/images/Святий Валентин.jpg

Шановні друзі!


Хай з подихом холодної зими,
Приходить щастя й стукає в віконце,
А ви його у душу пропустіть,
Щоб зігрівало, наче сонце.
Хай день дарує посмішки.
А вечір затишок й палке кохання,
І щоб завжди у Вас були,
Любов і вірні друзі!

З повагою,
колектив станції юних техніків.


/Files/images/з новим роком.jpg

Шановні друзі!

У це чудове свято - Новий рік, хотілося б побажати Вам виконання всіх заповітних бажань, міцного здоров'я, щирих посмішок. Нехай у житті буде більше яскравих і барвистих моментів, взаємної любові, щастя і добра. Всі біди і тривоги, які зустрінуться на Вашому шляху, нехай обходять Вас стороною.

Бажаємо, щоб Новий 2016 рік став багатшим на щедрі здобутки для нашої суверенної держави, додав щастя, добра і достатку у кожну домівку.

З повагою,
колектив Щорської районної станції юних техніків



/Files/images/z_dnem_uchitelja.jpg

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.
Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.
Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.
Бажаємо Вам відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення та наснаги, щастя і довгої людської пам’яті.

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

З повагою,
колектив станції юних техніків



/Files/images/risunok2 копия.jpg




/Files/images/День знань.jpg

Шановні вчителі, батьки, учні та вихованці!

Щиро вітаємо Вас із Днем знань – святом надії і сподівань, з якого розпочинається новий навчальний рік, дорога до знань та нових звершень. Школа – це храм думки, людяності й натхнення, а освітянам сьогодні належить ключова роль у вихованні та становленні свідомих громадян нашої країни. Адже її майбутнє – це освічена нова генерація. Тож щира вдячність Вам, педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління.

Щира вдячність батькам за постійну дієву підтримку в розвиток та оновлення освітніх закладів. Зичимо всім Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України.

Дорогі школярі!Нехай зерна науки зростають у Ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте патріотами своєї країни, виховуйте в собі високу громадянську свідомість.

На порозі нового навчального року висловлюємо впевненість у тому, що всім нам вистачить патріотизму, сили, наснаги розвинути та з гідністю використати всі потенційні можливості, знання та вміння для процвітання нашої країни і тим самим забезпечити собі гідне життя.

З Днем знань!
З початком нового навчального року!

З повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/40f1be9618dd (1) копия.jpg

Дорогі випускники!
Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажа
ємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для
Вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду Ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажа
ємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо Вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх Ваших мрій.
А вчителям і батькам хочемо побажати в цей день мудрості та терпіння. Навчати та виховувати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але ми віримо, що наші діти нас не підведуть, адже Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

З глибокою повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/70 копия.jpg

Шановні друзі!

Наближається 70-річчя Перемоги над гітлерівським нацизмом. Україна цього року відзначатиме її за новими правилами. 8 травня в країні оголошено Днем пам’яті та примирення, а 9 травня – Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом. Про гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, про увічнення пам'яті загиблих воїнів і жертв війни, пам'яті про воєнні злочини заходи пройдуть під гаслом «Пам'ятаємо. Перемагаємо». Ми пам'ятаємо, якою страшною трагедією була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.
Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.
Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших батьків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Нехай земля радує щедрим колосом, а чисте, мирне небо – сонячними погожими днинами, рясним, своєчасним дощем.
Сивочолі ветерани! У нашій пам'яті назавжди залишиться ваш урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. Ми свято стоятимемо на варті миру, який ви вибороли для нас.
Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живимгероям!
Шановні ветерани! Зі святом Вас. Міцного здоров’я Вам, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях.

З повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/Великдень.jpg

Шановні друзі! Шановні колеги!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята - Воскресіння Христового! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою.Нехай Господь буде в серці кожного з нас, а добрі небесні ангели охороняють всіх і вдень, і вночі!

Від усього серця бажаємо Вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім Вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!
Христос Воскрес!

З повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/8б.jpeg

Любі жінки!

Від усієї душі вітаємо Вас із найпрекраснішим, радісним днем весни – 8 березня. Все, що уособлює собою жінка - любов, краса, ніжність, доброта, гармонія, - розквітає в цей чудовий день, зігрітий усмішками, подарунками та квітами. Ви - початок всіх початків: життя, любові, весни. Ви завжди різні - мудрі, терплячі і дбайливі та надійні. Ви ближче всіх сприймаєте до серця чужий біль, завжди готові прийти на допомогу, захистити весь світ від різних бід та смутку. Спасибі Вам за доброту, за мудрість і терпіння, за Вашу щоденну працю, за те, що служите для нас джерелом натхнення і піднесених почуттів. Нехай у Ваших душах завжди буде весна, а щастя, любов і удача не залишають Вас ніколи!
Бажаємо Вам яскравого весняного настрою, запаморочливої любові, і сімейного благополуччя. Щастя Вам і відмінного настрою не тільки в це чудове свято, але і у всі інші дні протягом року.

З глибокою повагою,
чоловічий колектив Щорської СЮТ



/Files/images/З днем закоханих.JPG

Шановні друзі!

День всіх закоханих - найтепліший день у році, не дивлячись на те, що зима у самому розпалі і теж по-своєму зустрічає Валентинів день пухнастим лапатим снігом, щедро розсипаючи його на знак любові!
Але в цей день стільки сердець випромінюють теплі почуття, що всім навколо стає тепліше від любові, ніжності і ласки, і ніякий сніг не зможе остудити велике почуття любові!
Бажаємо всім Вам щастя, веселощів, ласки, турботи, затишку. Нехай цей день для одних стане прекрасним початком довгих відносин, а для інших чудовим їх продовженням. Нехай ангели любові слідують за вами і не відпускають ні на хвилину.
Любіть один одного, даруйте тепло і ласку, даруйте радість, цінуйте один одного!
З днем святого Валентина!

З повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/З Різдвом Христовим.jpg

Шановні друзі!
Різдво Христове - особливе свято, воно сповнене затишку і бажання чуда, адже ми всі в глибині душі віримо в чарівництво, здатне в одну мить змінити наше життя на краще ... У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров'я та всіх благ! Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!
Вітаючи Вас, бажаємо не тільки мріяти, а й впевнено, з посмішкою і натхненням йти до своїх мрій, втілювати їх і ставати все щасливіше день від дня!

З повагою,
колектив станції юних техніків



/Files/images/З новим 2015 роком.jpg

Шановні друзі! Шановні колеги!

Вітаємо Вас з наступаючим Новим 2015 роком і Різдвом Христовим!
Під урочистий бій годинника загадуються бажання, вимовляються тости. Нехай у старому році залишиться все найгірше і не потрібне, а в Новий рік увійде все найкраще - мрії, бажання, прагнення. Нехай старий рік запам'ятається як ще один пройдений етап життя, який чогось навчив, щось дав для подальшого. Нехай все задумане в Новорічну ніч - збудеться, а нездійсненне - здійсниться! Нехай чарівництво Новорічної ночі торкнеться кожного з Вас, а різдвяні ангели, тихо записуючи Ваші бажання, сприяють їх втіленню весь наступний рік.
Бажаємо Вам у Новому році щастя, здоров'я, удачі, вірних друзів і щирих людей на дорозі життя.
Нехай Новий рік для Вас стане кращим, ніж попередній!
З Новим Роком та Різдвом Христовим!
З повагою,
колектив Щорської районної станції юних техніків



/Files/images/mikolay4.jpg

Дорогі друзі!
Вітаємо Вас з днем Святого Миколая!
Це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим! Зі святом Вас!

З повагою,
колектив Щорської районної станції юних техніків



/Files/images/З днем учителя.jpg

Шановні колеги!

В перших числах жовтня ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті.
Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, керівника гуртка, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави.
Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що Ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.Щиросердно бажаємо Вам, шановні колеги, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги!

З повагою,
колектив Щорської районної станції юних техніків


/Files/images/1veresnya-234x300.jpg

Шановні батьки, учні та вчителі!
День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.
Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі вперше переступлять поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть. А випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.
Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам - ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
З усією теплотою серця висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Зі святом Вас!
З глибокою повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/ostannij-dzvonik.jpg

Дорогі випускники!

Сердечно вітаємо Вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для Вас, випускників, цей день особливо радісний і пам’ятний. Адже Ви прощаєтесь зі школою й вирушаєте у самостійне доросле життя.
Щиро бажаємо Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть Вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!Бережіть друзів і не забувайте своїх вчителів та рідних Вам людей, тоді в житті обов'язково посміхнеться удача!
Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! В добру путь!

З повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/З Днем Перемоги-1.jpg

Шановні ветерани! Шановні друзі!

Прийміть наші щирі вітання зі світлим і радісним святом - Днем Перемоги!
Це свято для нас усіх пов'язане з весною, народженням та розквітом нового життя.
Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.
Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Саме Вам завдячуємо свободою та мирним небом, тим, що сьогодні можемо ростити дітей, обробляти лани, посміхатися сонцю. Напередодні цього світлого дня бажаємо Вам, дорогі наші ветерани, великого щастя, міцного здоров’я, оптимізму та активного довголіття!
Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Зі святом, дорогі ветерани!

З повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/З великоднем.jpg



Шановні друзі! Шановні колеги!

Великдень – одне з тих свят, яке стирає межі й відмінності між людьми. У цей день ми стаємо єдиними, а тільки єдина нація, єдиний народ зможе побудувати успішну і сильну державу. Великдень – це символ торжества добра над злом і початку нового життя. Це свято дає нам упевненість в тому, що будь-які труднощі можна здолати.
Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята – Воскресіння Христового!
Нехай Ваша душа буде багата на добро, як святковий стіл, чиста як Великодній рушник і весела, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.
Бажаємо Вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у Вашу родину, щирість та добро у взаємини!
Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань!Здоров’я, щастя і миру Вам і Вашим сім’ям. Христос Воскрес!

З повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/8 березня.jpg

Шановні жінки!

Сердечно вітаємо Вас із найпрекраснішим святом весни – 8 Березня. Все найсвітліше, що є в нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.
Від усієї душі бажаємо Вам жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть гідні люди, з якими будуть нестрашні будь-які негаразди.
Бажаємо, щоб кожний день Ви зустрічали з посмішкою на обличчі, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм. Хай сонце заходить весною у Ваш дім, хай з снігом розтануть і біль Ваш і гнів, хай білий підсніжник любов принесе і хай довкола Вас панують любов і гармонія, а на Вашу честь розквітають квіти й звучить музика! Зі святом весни, дорогі жінки!


З глибокою повагою,
чоловічий колектив Щорської СЮТ


/Files/images/З Днем захисника Вітчизни.jpg

Шановні друзі! Шановні колеги!

Вітаємо Вас з Днем захисника Вітчизни - святом мужності, благородства і честі!
Найцінніше, що є в нашому житті - це спокій і стабільність, а тому не випадково - це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника Вітчизни, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо сердечні вітання ветеранам,учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам. Як би не називалося це свято, воно увібрало в себе багаті і славні ратні традиції оборонців і визволителів рідної землі, воно завжди уособлюватиме в собі відвагу, мужність і героїзм.
Прийміть щирі побажання здоров'я, щастя, миру і благополуччя!

З глибокою повагою,
колектив станції юних техніків


/Files/images/З Днем святого Валентина.jpg

Шановні друзі!

У це чудове романтичне свято, коли крізь хуртовинну зиму вже відчутно подих весни, коли для любові, напередодні відлиги, пробуджуються серця, хочемо привітати Вас самими теплими і щирими словами - з Днем Святого Валентина! Напевно, саме в такі дні народжуються ніжні проліски. І ми бажаємо Вам, щоб і у Вашій душі розквітли перші весняні квіти, даючи дорогу новим чи старим, але головне - великим, світлим, чистим почуттям. Життя є любов, тому без любові життя неможливе! Бажаємо не лише у свято, а й щоденно отримувати знаки уваги і любові, любити і бути коханими! Нехай серед святкових валентинок обов'язково буде та сама, від єдиної, коханої людини, і нехай все складеться в житті якнайкраще!

З повагою,
колектив станції юних техніків та наші вихованці


листівка

Шановні відвідувачі сайту!
Шановні колеги!

Прийміть сердечні вітання з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!
Напередодні новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав Ваші найзаповітніші бажання.
Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.
Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя!
Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують тільки гармонія та вдача!

З повагою,
колектив Щорської районної станції юних техніків

Кiлькiсть переглядiв: 2716

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Травень 2022 Наступна
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031